O nama

O nama

Dejan keramika

DEJAN KERAMIKA posluje od 2014. godine na području Zadarske i Splitsko dalmatinske županije, a po potrebi i šire. Naš tim obavlja kompletne keramičarske radove – unutarnja i vanjska oblaganja, te bazene, uključujući hidroizolacije, niveliranja te kompletne adaptacije i uređenja stanova, apartmana i drugih objekata.

Za sve ostale građevinske radove nudimo vam suradnju sa našim koperantima, s čijom suradnjom obuhvaćamo širok sprektar građevinske djelatnosti. Također, u suradnji sa najboljim proizvođačima naš rad uključuje korištenje vrhunskih materijala, što za Vas dodatno olakšava izvođenje radova – na Vama je da zamislite, na nama je da realiziramo!

Iza našeg tima stoji dugogodišnje iskustvo u radu koje sa sobom nosi stručnost naših izvršitelja, stoga Vam nudimo kvalitetu i profesionalnost, uz pristupačne cijene. U cilju razvitka i rasta kompanije svakodnevno se trudimo poboljšati naš tim i rad, stoga su našem timu uvijek dobrodošli novi članovi i snaga koja je spremna odgovoriti na sve vrste izazova. Kandidati koji svojim kvalifikacijama odgovaraju vrsti poslova koje izvodimo, a žele postati dio naše ekipe pozvani su da prijave pošalju na mail kompanije ili nam se obrate putem telefona.

Naša misija je svojom ponudom usluga i proizvoda stvoriti najbolje uslove za potrošače. Uz stručne i motivirane radnike pružiti najbolju uslugu i ugodan proces rada. Rastom i dobrim poslovanjem osigurati dobrobit kako za naše klijente, tako i za samu kompaniju. Posredstvom našeg rada želimo doprinjeti poboljšanju kvaliteta i ugodnosti života u našoj zajednici.

Naša vizija je izgraditi novi brend u oblasti građevine, te kreirati sinonim za kompaniju koja iznova postavlja standarde kako u oblasti gradnje, tako i u oblasti uređenja životnog prostora i koja, ne samo da primjenjuje nove trendove, nego ih i predviđa i kreira.

Dejan keramika